Wij krijgen een
9,5
van onze klanten op OnderhoudNL

Bent u al bekend met onze ambachten?

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders ziet schilderen als een ambacht. Het is een optelsom van vakmanschap en up-to-date kennis van materialen en werkwijzen. Daarnaast leveren we totaalonderhoud, waarbij verschillende andere ambachten komen kijken. Denk aan het leggen van bladgoud, een bijzondere wandafwerking, of speciaal stucwerk.

Hoobroeckx adviseert u graag, vraag naar de mogelijkheden!

BLADGOUD

Vergulden is een bijna vergeten ambacht. Maar niet bij Hoobroeckx! Onze vaklieden hebben het aanbrengen van bladmetalen, zoals goud, verheven tot kunst. Ze decoreren er desgewenst onder meer hekpunten, buitenlampen, beelden en windvanen mee.

Ambacht Wandafwerking

WANDAFWERKING

De keuze uit materialen en technieken voor een bijzondere wandafwerking zijn eindeloos. Denk aan de vele soorten behang of kies nieuwe verfsoorten met speciale effecten. Hoobroeckx is specialist in vrijwel alle verf- en spuittechnieken en selecteert zijn leveranciers op basis van het beste resultaat en kwaliteit. We geven graag een weloverwogen verf- en kleuradvies.

Ambacht Restauratie

RESTAURATIE EN DECORATIE

Restauratie van monumentale panden vraagt om specifieke vakkennis. Hoobroeckx kan bijvoorbeeld onderzoek doen naar eerder gebruikte soorten en kleuren verf.  Onze vaklieden herstellen historisch stucwerk, waardoor een gevel of plafond weer tot leven komt. Ervaring met bijzondere wandafwerkingen hebben ze ook. Bijvoorbeeld van het merk Dofine, waarbij glans en mat gecombineerd worden. Of het handgemaakte frescobehang van het Italiaanse Affreschi & Affreschi, voorzien van natuurlijke materialen als kalk en quartz. Hoobroekckx zorgt er graag voor dat uw wens werkelijkheid wordt.

Ambacht Glas

GLAS

Glas zetten vraagt om kennis van zaken en vakkundig werken. Hoobroeckx adviseert u graag als het gaat over glassoorten en de toepassing daarvan. Er zijn vele soorten en kwaliteiten glas, van geluidsisolerend glas tot sterk warmte-isolerend HR++-glas. Eventuele subsidiemogelijkheden horen ook bij dit advies. Hoobroeckx werkt uitsluitend met erkende glasleveranciers, die duurzame kwaliteit leveren.

Ambacht Houtrotreparatie

HOUTROTREPARATIE

Hoobroeckx repareert houten daklijsten, kozijnen, ramen, deuren en andere onderdelen die door de jaren heen beschadigd kunnen raken. Het repareren van (kleine) houtrotplekken voorkomt grote en dus dure reparaties in de toekomst. Daarnaast verzorgen we klein timmerwerk tot en met het (deels) vervangen van kozijnen, ramen en boeiborden.

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

rene

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’