Louwman Mercedes Benz

De ster van Mercedes-Benz mag weer stralen! Van een ‘wit’ gedateerd garagebedrijf binnen enkele weken omgetoverd naar een flitsend zwart bedrijfspand. Mooi werk voor ons en erg leuk om in korte tijd zoveel resultaat te boeken. Het enthousiasme van personeel voorbijgangers en Mercedes klanten is zelden zo groot als bij dit project. Dank voor de opdracht Louwman het was ons een waar genoegen ūüėä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‚ÄėSchilderwerk kun je beter √©√©n keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt √©√©n of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.‚Äô