Projecten Zakelijk

Ambtmanhuis

In opdracht van de gemeente Tiel verzorgen wij sinds jaar en dag het schilderwerk aan verschillende monumentale panden. Het Ambtmanshuis, stammend uit de zestiende eeuw, is er een van. Het wordt met grote zorg door onze vakmensen onderhouden. Doordat dezelfde schilder ‘zijn’ panden onderhoudt, is de betrokkenheid groot. Dat komt het resultaat ten goede.

Meer zakelijke projecten

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’