Projecten Zorginstellingen

GGD Gelderland Zuid, locatie Tiel

De nieuwe locatie van de GGD Gelderland Zuid in Tiel is in 2019 in zijn geheel gerenoveerd. De kleurstelling is veranderd van terracotta bruin naar fris wit. Deze metamorfose is heel goed gelukt en zorgt ervoor dat het pand een eigentijdse uitstraling heeft. Niet alleen de buitenkant van het gebouw, ook het hele interieur is door Hoobroeckx geschilderd.

Meer projecten zorginstellingen

Trots, Zorginstellingen
Zorginstellingen

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’