Projecten Particulier

Woonboerderij Het Molenhuis

Monumenten en historische gebouwen verdienen extra zorg. Het complete buitenschilderwerk aan deze woonboerderij is door ons in 2019 uitgevoerd. Daar hoort onder meer het schilderen van de naam Het Molenhuis bij. Dit bijzondere pand staat te pronken onder de molen in het stadje Buren.

Meer particuliere projecten

Particulier, Trots
Particulier
Particulier
Particulier, Trots

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’