Projecten Zakelijk

ROC Rivor

Regionaal Opleidingscentrum (ROC) Rivor met de schildersopleiding in huis is bij uitstek een locatie om ons mooie vak te laten zien. Als opleidingsbedrijf vinden we het natuurlijk extra leuk ons vak uit te oefenen met een leerling-schilder op zijn of haar school. Nieuwsgierige leerlingen staan we graag te woord en als ze schilder willen worden zijn ze van harte welkom!

Meer zakelijke projecten

Zakelijk
Trots, Zakelijk
Trots, Zakelijk
Zakelijk

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’