Projecten Zakelijk

Stufkens

De gevel van deze brillenzaak is behandeld met een hoge kwaliteit saus (?)  en vervolgens afgewerkt met anti-graffiti. Een vraag die we steeds vaker krijgen bij ongewenst geklieder op gevels die zich daar (te) goed voor lenen. Anti-graffiti zorgt ervoor dat ongewenste verf minder hecht en gemakkelijker te verwijderen is.

Meer zakelijke projecten

Zakelijk
Trots, Zakelijk
Trots, Zakelijk
Zakelijk

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’