Projecten VVE

VvE Torens Passewaaij

Voor deze 3 VvE’s te weten : Vlierbes – Liguster – Jasmijn voeren wij in opdracht van de 3 verschillende besturen alsmede  Rebo Vastgoedmanagement het schilderwerk uit. Sommige bewoners waren zelfs zo enthousiast over de schilders dat ze hier tussen de middag hamburgers tosti’s en broodjes te eten kregen!

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’