Projecten VVE

VvE Sesteriusstraat

De voor- en achterzijde van dit mooie wooncomplex aan de Sestertiusstraat in de Tielse woonwijk Passewaaij hebben we het buitenschilderwerk snel en efficiënt uitgevoerd met behulp van de hoogwerker. Voor de Vereniging van Eigenaren Sestertiusstraat houden we dit gebouw al jaren in onderhoud. Met complimenten van de bewoners!

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’