Projecten VVE

Winkelcentrum en VvE Passewaaij

In opdracht van Zondag Vastgoed hebben we hier het volledige schilderwerk uitgevoerd aan zowel de bovengelegen appartementen als aan de winkels. In goed overleg met de winkeliers hebben we de overlast tot een minimum weten te beperken. Zo had het winkelend publiek geen last van de werkzaamheden en konden de schilders ongestoord hun werk doen.

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’