Projecten Zorginstellingen

Woonzorgcentrum Walstede

Bij Woonzorgcentrum Walstede is in de zomer van 2020 schilderwerk uitgevoerd met in achtneming van de RIVM-maatregelen vanwege de Covid 19-pandemie. De vakmensen van Hoobroeckx zijn daarbij vanzelfsprekend uiterst zorgvuldig te werk gegaan. Bij het uitvoeren van deze opdracht is gewerkt met mondkapjes, regelmatig handen wassen en het bewaren van 1.5 meter-afstand tussen de schilders, de oudere bewoners en de verpleging.

Meer projecten zorginstellingen

Trots, Zorginstellingen

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’