Wat kunnen wij zakelijk voor u betekenen?

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Hoobroeckx is zich daar terdege van bewust en levert kwaliteit voor een reële prijs. We hebben oog voor detail, geven een helder advies en zorgen voor een tiptop afwerking van uw zakelijke vastgoed.

ONDERHOUD

Voor het onderhoud van uw bedrijfspand stelt Hoobroeckx in overleg met u een duidelijk plan van aanpak op. Onderhoud bestaat uit meer dan schilderwerk. Denk aan: reparatie van houtrot, timmerwerk, het herstellen van stucwerk of een andere wandafwerking. Na grondige onderhoud ziet uw zakelijk vastgoed er weer prima uit. En heeft u er geruime tijd geen omkijken meer naar.

NIEUWBOUW

Bij nieuwbouw van uw bedrijfspand neemt Hoobroeckx graag het binnen- en buitenschilderwerk en de overige afwerking voor zijn rekening. Onze vaklieden beheersen verschillende ambachten, zoals het aanbrengen van (speciaal) stucwerk, (bijzonder) behang of een andere wandafwerking. Dat gebeurt uiteraard in nauwe samenwerking met andere bouwpartners, zodat een goed eindresultaat is gewaarborgd.

RENOVATIE

Renovatie van uw bedrijfspand vraagt om vakwerk en een duidelijk plan van aanpak. Hoobroeckx is dé des kundige partner voor binnen- en buitenschilderwerk en voor de overige afwerking. Denk aan: houtrotreparatie, timmerwerk, (isolerend) glas zetten, stucwerk en het aanbrengen van (speciaal) behang of een andere wandafwerking. Onze vaklieden beheersen deze ambachten en werken soepel samen met andere bouwpartners.

Wij krijgen een
9,5
van onze klanten op OnderhoudNL

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

rene

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’