Leerbedrijf

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders vindt het vanzelfsprekend om als erkend leerbedrijf een bijdrage te leveren aan het opleiden van de jonge generatie vakmensen. Er zijn bij ons altijd één of twee leerlingen in opleiding. Ze werken mee in de praktijk onder begeleiding van hun leermeester, een ervaren schilder. Leerling-schilders doen zo ervaring op met alle facetten van het schildersvak, van schilderwerk, houtreparatie tot en met glaszetten en restauratiewerk.

We leiden stagiaires ook op het gebied van klantvriendelijkheid op tot het niveau dat onze opdrachtgevers van ons gewend zijn. Na het afronden van hun schildersvakopleiding krijgen de leerling-schilders bij ons een vast dienstverband aangeboden.

Kent u iemand die ons vak wil leren, of wilt u meer informatie over welke opleiding onze leerlingen volgen, kijk dan op: www.onderhoudnlopleidingen.nl

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

rene

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’