De beste partner voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE)

Als Vereniging van Eigenaren (VvE) bent u op zoek naar een betrouwbare partner die het binnen- en buitenschilderwerk én het overige onderhoud van uw pand(en) voor zijn rekening neemt. Hoobroeckx Kwaliteitsschilders is die partner.
Onze gediplomeerde vakmensen verzorgen duurzaam schilderwerk, dat gegarandeerd onderhoudsarm is. Door onze goede prijs-kwaliteitverhouding, verdient u uw investering dubbel en dwars terug.
Wij werken met het VvE-onderhoudsconcept. Dat zorgt voor optimale communicatie met alle betrokkenen, een planmatige aanpak en een efficiënt werkproces.

Hoobroeckx is als erkend schilder- en onderhoudsbedrijf aangesloten bij OnderhoudNL Garantie. We werken volgens de door OnderhoudNL Garantie overeengekomen leveringsvoorwaarden van de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Dit houdt onder meer in dat onafhankelijke inspecteurs door ons uitgevoerd schilderwerk regelmatig controleren op kwaliteit.

Wij krijgen een
9,5
van onze klanten op OnderhoudNL

VVE ONDERHOUD

Goed onderhoud is van levensbelang voor uw pad(en). Hoobroeckx werkt met het VvE-onderhoudsconcept voor het totale onderhoud. Dit is een helder stappenplan: van het overleg met de VvE voor het bepalen van de kwaliteitsuitgangspunten bij de uitvoering tot en met het meten van de bewonerstevredenheid bij de oplevering. Deze werkwijze geeft u grip op het onderhoudsproces en zorgt voor kostenreductie bij meerjarig onderhoud.

VVE NIEUWBOUW

Bij een nieuwbouwproject denkt Hoobroeckx met u en de bouwer mee. Helder advies en de uitvoering daarvan zorgen voor de beste afwerking van uw vastgoed. Goede communicatie met de VvE en de bewoners van de panden staat daarbij voorop. Aandacht voor een goede doorloop van de werkzaamheden op de bouwplaats leidt bovendien tot productieverhoging, foutenreductie en kostenbesparing voor alle partijen.

VVE RENOVATIE

Voor de renovatie van uw vastgoed bent u bij Hoobroeckx aan het goede adres: houtrotreparatie, timmerwerk, glaszetten, stucwerk en behangen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wij kiezen daarbij voor een duidelijke aanpak gebaseerd op een vakkundige inspectie en een helder advies. Onze vakmensen werken desgewenst soepel samen met andere partijen. Het doel van dit alles: dat uw pand weer jaren vooruit kan.

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

rene

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’