Wat kunnen wij particulier voor u betekenen?

Binnen- en buitenschilderwerk maakt uw huis af en beschermt het. Hoobroeckx Kwaliteitsschilders is de beste partner als u op zoek bent naar vakmanschap en een goede prijs-kwaliteitverhouding. We verzorgen binnen- en buitenschilderwerk, geven helder advies en maken duidelijke afspraken.

Onze vaklieden zijn specialist als het gaat om behangen, stucwerk, andere wandafwerking, houtreparaties en het plaatsen van (isolerend) glas.

Periodiek schilderwerk is volgens ons de beste garantie voor een goed onderhoud van uw huis. Vraag om een meerjarenonderhoudsplan van Hoobroeckx en u weet precies welke werkzaamheden en kosten u de komende 10 jaar kunt verwachten.

Wij krijgen een
9,5
van onze klanten op OnderhoudNL

SCHILDERWERK BUITEN

Buitenschilderwerk verfraait uw pand en beschermt het tegen alle weersinvloeden. Hoobroeckx verzorgt duurzaam schilderwerk, dat gegarandeerd onderhoudsarm is. Voor een optimaal resultaat stellen we samen met u een plan van aanpak op, waarmee wij u compleet ontzorgen.

SCHILDERWERK BINNEN

Binnenschilderwerk brengt uw interieur tot leven en conserveert deuren, kozijnen, ramen, wanden en plafonds. Hoobroeckx overlegt met u wat uw wensen zijn, geeft kleuradvies en schetst wat voor mogelijkheden er zijn. Denk aan het aanbrengen van (speciaal) behang, (bijzonder) stucwerk of een andere wandafwerking.

GLAS

Hoobroeckx adviseert u gaar over het zetten van nieuw glas of het vervangen van bestaand glas. Er zijn vele soorten en kwaliteiten glas. Van geluidsisolerend glas tot sterk warmte isolerend HR++glas. Woningen ouder dan 10-15 jaar zijn meestal niet voorzien van dit glas. Subsidiemogelijkheden horen bij het advies wanneer u kiest voor HR++glas.

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

rene

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’