Projecten Zorginstellingen

Ziekenhuis Rivierenland

Als vaste partner van Ziekenhuis Rivierenland schilderen we groot en klein werk binnen en buiten. We staan direct klaar bij een spoedklus. Als dat nodig is, wordt er na werktijd of in het weekend gewerkt, bijvoorbeeld op de spoedeisende hulp of een operatiekamer. We zetten ervaren vakmensen in met gedegen vakkennis en maken duidelijke afspraken, die stipt worden nagekomen. Dankzij deze samenwerking wordt het ziekenhuis optimaal ontzorgd.

Meer projecten zorginstellingen

Maak kennis met ons team

Hoobroeckx Kwaliteitsschilders werkt met een team van ervaren en vakkundige schilders. Iedere schilder heeft naast zijn vakopleiding zijn eigen specialiteiten. En ze staan allemaal onze klanten vriendelijk en deskundig te woord. Daarmee maken we het verschil.

Maak kennis met René Hoobroeckx

‘Schilderwerk kun je beter één keer heel goed doen, dan twee keer half. Dan kun je maar zo de volgende schilderbeurt één of twee jaar doorschuiven. Je bent in eerste instantie misschien iets duurder uit, maar op de lange termijn is het gegarandeerd goedkoper. En ook duurzamer. Iedere klant krijgt van ons een persoonlijk advies en desgewenst een onderhoudsplan. Dankzij onze professionele vaklieden hebben we veel ambachten in huis en kunnen we klanten compleet ontzorgen.’